träskor & gummistövlar

Direktlänk till inlägg 8 november 2012

Internetmedicin

Av anette - 8 november 2012 08:26

Tänk vilken glädjearena bloggvärlden egentligen är !

Alla uppmuntrande ord från mina underbara bloggvänner . Satt länge och funderade igår på just vänner och bloggvänner . Det finns en stor skillnad även om man kanske inte är medveten om den. Man tror att sina egna vänner är de som känner mig utan och innan till men så är ju inte fallet alltid.

De andra vänner må känna mig en längre tid, men ingen har läst mina tankar dag efter dag, flera månader i rad , följt mina glada stunder ,tagit del av de dagar jag känner mig nere. Kanske är det just därför bloggvännerna blir speciella. Att lära känna någob baklänges är faktiskt en riktig upplevelse ! Man blottar sig via ord och bild , sociala nätverk. Bloggvännerna  lyfter min vardag , stöttar , kritiserar och glädjs med mig.

Man får så enormt mycket pepp och stöd att det inte är klokt!

Brukar starta dagarna med bloggen. Skriver ett inlägg och läser lite. Får lite skratt här och där, lite visdomsord här och där, lite inspiration och en del energi.

Jag fick så fina varma kommentarer från många av er igår . Tusen tusen tack för att ni finns !!

Många gånger är det mycket lättare att få skriva av sig än att öga mot öga berätta hur man egentligen mår.

Jag kan riktigt känna er värme stråla ända fram till min dator från er ;)

Jag fick en stor dos av internetmedicin igår !!! Tack alla fina . Nu ska jag försöka blicka framåt och njuta av min ledighet . Hade tänkt ta kameran idag men regnet fullkomligt vräker ner , så jag stannar inne , fixar god fika och ser på Hem till gården !!


Kikar in hos Er ikväll !!

 



 
 
Marie-Louise

Marie-Louise

8 november 2012 12:14

Och vissa säger att bloggvänner inte är "riktiga" vänner - dom vet inte vad dom pratar om anser jag. Vissa av mina bloggvänner har blivit några av mina bästa vänner, kanske just för att man som du skriver lär känna varandra "baklänges" :) Kram

http://www.madredetres.blogg.se

anette

8 november 2012 12:23

Välkommen hit Marie - Louise !! Kul med nya läsare !!!

 
Tommy

Tommy

8 november 2012 13:15

Sv: tack så jätte mycket :)

http://tommytott.blogg.se

 
camilla

camilla

8 november 2012 13:16

Hej,och vad kul att du tittade in hos mig.
Vilka bloggvänner man har fått. Jag har blivit vän med en skåning(120 mil i från mig) som har varit uppe här två gånger. Och vi har varit nere i Skåne en gång.
Och den som säger att man inte kan få riktiga vänner genom bloggar...du...den vet inte vad den pratar om.
Nä..nu ska jag läsa lite av de andra inläggen du skrivit :)
Hoppas att du får en bra dag.
Kram!

http://cammo69.blogspot.com

 
johanna

johanna

8 november 2012 13:43

det har du rätt i, är verkligen uppmuntrande när man har så fina läsare :)

http://geminaarts.blogg.se

 
Marlene

Marlene

8 november 2012 14:30

Det som är bra med bloggvänner är ju att man umgås när man vill och när man har tid :-)

http://fdensammamamman.blogspot.com

 
Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

8 november 2012 19:08

Jag har ju inte bloggat så länge, men tycker det är underbart att se hur många fina människor det finns där ute. Jag menar jag öppnar upp delar av mitt liv för hela världen och folk som inte känner mig skriver en rad till mig som ger så mycket värme och energi tillbaka hur fantastiskt är inte det. Och så mycket lättare att hitta likasinnande det är. Jag har ju inte träffat någon av mina bloggvänner IRL, men kan absolut tänka mig det för ni är så många som verkar vara helt underbara personer där bakom skärmarna. Du är en av dem <3.
Kram fina du.

http://lottizdays.blogg.se

anette

8 november 2012 20:42

Åh så snällt sagt vännen

 
Freja

Freja

8 november 2012 20:41

Så rätt det du skriver! Jag tror att många här i bloggvärlden på många sätt känner mig bättre än många av dde jag träffar IRL. Och den fantastiska värme man kan få från andra bloggare, det var helt oväntat för mig när jag började blogga, och ibland är det helt överväldigande, på ett bra sätt!

http://blogg.amelia.se/reddevil

 
Jessica

Jessica

8 november 2012 21:34

Need I say more? Kraaam!

http://jesson.bloggplatsen.se

 
Catarina

Catarina

9 november 2012 01:36

Du har så rätt! Har inte tänk på det, jag har inte bloggat så länge än och det var min syster som sa åt mig att prova för hon vet att jag alltid skrivit dikter när jag behöver få ur mig någonting eller bara lätta på tankarna. Det är ju mina tankar, mitt innersta och min vardag som jag delar. Det gör jag inte med många av mina "riktiga" vänner!
Du är klok du :)
Kramar Catarina

http://keckla.bloggplatsen.se

 
dianasdrömmar

dianasdrömmar

9 november 2012 07:23

Internet medicinen är den bästa medicinen :) kram Daina

http://dianasdrömmar.se

 
Jeanette

Jeanette

9 november 2012 14:06

Jag tycker också att bloggvännerna har en speciell liten del i hjärtat. Det är nog den stora anledningen till att jag fortsätter blogga, jag vill inte tappa mina bloggvänner.
Kram på dig vännen

http://jijsdagar.blogspot.se

 
Linda

Linda

9 november 2012 21:28

Längesedan jag var inne och skrev här (men jag har läst varenda dag, ska du veta :-))men nu är det dags att ta sig/mig i kragen.
Det här inläggt kunde varit skrivet av mig. Det är så sant och så bra du skriver. Jag tycker att bloggvännerna är guld värda. Man skriver av sig och får fin respons och återkommande svar och respons (så till slut känner man varandra) De som inte bloggar förstår inte det där. Men visst är det så att man känner både med och för sina bloggvänner. Glädje och sorg delar man med dem.
Stor kram till dig!
KRAM

http://www.enlitenvra.blogspot.com

 
petra

petra

12 november 2012 20:12

Åhh låtar bra att du snart e "tebax " här igen.
Ja du, de här har jag ofta tagit upp oxå. Bloggvänner Vs Vänner i "riktiga livet"
Oftast så känner bloggvännerna en mkt bättre precis som du skriver oxå. Man är så öppen i bloggen, kanske inte alltid de med vännerna o sen syns man inte så ofta längre, medans bloggen är en öppen dagbok var dag .
Tänkvärt o bra inlägg
kram

http://zupermamman.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anette - 9 januari 2013 14:48


 

Av anette - 8 januari 2013 13:21

Först o främst God fortsättning på Er alla !!! Jag tappade blogglusten helt vid jul och den har fortfarande inte riktigt infunnit sig . Julen och nyår har varit trevlig som hos alla er andra , så det blir varken en jul eller nyårsberättelse . Inte ...

Av anette - 26 december 2012 16:48

 " vad som göms i snö " med 85 % är ;        Anita Märsy !!!            stort grattis till dig !     Hör av dig med adress via min mailadress !! ...

Av anette - 24 december 2012 23:46

Vilken härlig julafton !!! Lovar fler foton senare men jag fick ju världens bästa julklapp .... Ett nytt objektiv till min kamera ( som jag fick av tomten förra året ) nu ska jag landa i soffan fem minuter ..... Ta hand om er därute ;) ...

Av anette - 24 december 2012 23:46

Vilken härlig julafton !!! Lovar fler foton senare men jag fick ju världens bästa julklapp .... Ett nytt objektiv till min kamera ( som jag fick av tomten förra året ) nu ska jag landa i soffan fem minuter ..... Ta hand om er därute ;) ...

Ovido - Quiz & Flashcards