träskor & gummistövlar

Senaste inläggen

Av anette - 23 oktober 2012 09:58

Via Ullevidsdal testar jag en handkräm samt lip butter från Love and toast !

Läppbalmet är med smak av jordgubb , en helt underbar produkt !! Den känns så mjuk och behaglig på läpparna och sitter kvar efter flera koppar kaffe ;0) . Aromen är inte överflödig men nog vill man slicka sig lite om munnen ändå !

Denna rekommenderar jag varmt nu inför hösten !!

Du kan beställa den för endast 30 kr här

Handkrämen ... först o främst , vem hade inte köpt den söta förpackningen med sig hem ???

När jag först öppnade korken fick jag leta upp något att trycka hål skyddet med . Ni vet på kalles kaviar tuberna , där kan man vända korken o trycka hål . Det saknades på denna tuben . Lite bökigt då jag precis hade gått till sängs och skulle smörja in mina händer .

Behaglig o mild arom . Den kändes först jätte smetig och oljig. Undrade hur länge det skulle vara så , men den träckte in i huden trots allt. Nu efter en veckas användning kan jag säga att mina händer e super lena !!

Den kostar 80 kr på Ullevidsdal !!


   

Idag fick jag ytterligare samarbetspartners inför kommande tävling !!

Wow säger jag bara !!

Missa inte den ......

följ mig på


 


eller på


 

ANNONS
Av anette - 22 oktober 2012 08:00

Wrooooom  , och så var det åter måndag !!!Man hinner ju för fasiken inte med längre !!

Hockeymatcherna har avlöst varann denna helgen oxå.

Lördagens borta match för tösen drog upp oss redan i ottan. Det blev ännu en förlust. De har så svårt att hålla sina platser på isen . Men det kommer väl tids nog. Frostas ishall är nog en av Sveriges kallaste . Brrrrrr som jag frös trots både thermobyxor , raggsockar o vinterkängor !!

Sen var det hemma match för grabben igår , inget rolig match alls De mötte ett lag som var allt för tuffa , vilket resulterade i att tre av våra blev sittandes på bänken. En av dem var vår kille som fick en klubba rätt över gallret !!! Vilken jävla tackling och domaren såg det inte . Han fick både en bula i pannan och huvudvärk . Han var inte riktigt sig lik resten av dagen .....

Nu sover han , fick feber i natt . Förkylning på G ???


 ANNONS
Av anette - 19 oktober 2012 16:38

Usch säger jag bara !!! Har suttit o tittat på tv4 play ang parken Zoo !!! Hur kan man hantera djuren på det viset ? Sen mådde jag inte ett dugg bättre när jag läste igenom alla senaste artiklarna om Ölands djurpark ! vad är det för ett land vi lever i ??? Är makt och rikedom så pass att man skyfflar undan djuren på ett så omänskligt vis , tar hand om sin personal som om de vore mindre värda än djuren !?!

En sak är säkert , jag har besökt djurparker vad jag ska med våra troll !


Är lite gladare idag ! Gårdagens träningspass var precis vad jag behövde ! Tack alla ni fina för era värmande kommentarer !

idag är det fredag , jag har hunnit med både veckohandling samt städning . Ikväll blir det lite mys med familjen ..... DET KOMMER GÅ BRA ;0)

Sen e det tidig sänggående här i Jersmyrska villan . Tösen spelar borta match i Frosta 9.15 !!!

Ni kan själv räkna ut vilken tid jag behöver stiga upp i morgon ...... alldeles för tidigt !!

Men nu håller jag fredag med ett glas rött , Carrie Underwood flödar ur högtalarna och jag  passade på o gå ut i trädgården med min kamera ;0)

 


 


 


 


Ha en go fredag alla !!!


Av anette - 19 oktober 2012 10:38

 

Av anette - 18 oktober 2012 08:17

Jag är inte glad . Igår höll jag på att bryta ihop totalt . Jag fick ett utbrott som skrämde både mig o gubben . Är jag på väg att kollapsa ??? Magen knyter sig o tårarna bränner sönder baksidan av mina ögon.

Det handlar om mig och våra kids . Jag gör allt för dem , älskar dem mest över hela världen men de tycks inte fatta !! Varenda dag , ja jag menar varenda dag kommer de hem från skolan o hinner inte genom dörren förrän de är i luven på varann . JAG ORKAR snart inte mer !!!! Bråkar de inte med varann så lägger jag all min energi på onödiga disskusioner och tjat.

Aldrig är de nöjda. Vi satte oss ner o pratade ännu en gång , förklarade för dem hur jag mådde . Frågade om de kunde minnas när jag sist var glad o lycklig . Till svar fick jag - på kräftskivan !!

Då kan ni själv tänka er hur länge sen det var !!!! Allt ska kretsa runt dem . naturligtvis ska det det , men jag måste ju oxå få vara lycklig.

Jag kämpar med att känna mig lycklig o komma igång med att få bort de där kilona som jag verkligen avskyr , men mår man inte bra o känner sig stressad är det så onödigt jobb !!

Igår skulle jag träna med gubben som coach , det rann ut i sanden pga en massa bråk och skrik !!!

Jag hade verkligen sett fram emot det och träningen jag fixade på morgonen gjorde att jag kände att nu e jag på G ! Den känslan är som bort blåst.

Jag har svarta moln hängandes över mig , måste hitta ett jobb , A kassan som bara precis nonchalerar mig ..... Det är alldeles för mycket runt omkring just nu.

Hade jag haft råd hade jag åkt bort en helg helt för mig själv . Få tid att andas o fundera.

Började läsa boken " the secret "  igår och fick upp ögonen. Det är svårt att vända negativa tankar till det positiva . Redan nu sitter jag o tänker på vad som kommer hända när de kommer hem från skolan , förbereder mig för bråk och skrik ! Samtidigt försöker jag vända på det genom att spela spel mm med dem , men nog fan ska de bråka om vem som ska ha vilken färg , vem som ska börja , den fuskar , den vill inte vara med längre osv ......

Känns som om jag håller på att bli knäpp i huvudet !!!

Hur länge orkar jag ?

Hur länge ska gubben min orka ? Varje dag han kommer hem är bråken i full gång , jag e ledsen och han måste börja med att medla . Han ska ju oxå få vara glad över att få komma hem till sin familj !?!

Barnen verkar inte glada de heller , grabben har nattskräck o de senaste veckorna har de escalerat.

är det på grund av stämningen här hemma ? Jag försöker verkligen , men minsta lilla motstånd nu för tiden så blir jag irriterad o skriker . orkar inte försöka mer .....

Av anette - 17 oktober 2012 07:57

Kom ju igång med min träning på hemma plan igår i form av en powerwalk ! Men jag lär mig aldrig att ta det lugnt i början !?! Nu sitter man här , o kunde knappt ta sig ur sängen !!!

I vilket fall som helst e jag sjukt taggad att ändra denna soffpotatis . Jag har laddat hem ett cirkelpass program där gubben kommer att coacha mig . Testade lite på uppvärmningen igår o den hade varit fullt tillräcklig för mig ! Shit , vad har jag gett mig in på ????

Men jag försöker se det positivit , hela familjen umgås , kidsen vill ju oxå träna haha !!

Sen försöker jag tänka på vad jag stoppar i mig och antecknar ... vi får väl ge det ett par veckor så ser vi hur det går hm .........

Nåväl , med min träningsvärk kan man ju träna lite , så min crosstrainer här hemma har fått nya batterier så vi kan ta upp vår gamla bekantskap ... något ringrostig kanske ;0)

Jag återkommer säkert under dagen  

bjuder er en bild på de vackra rosen jag fick av systern min   

 

Av anette - 16 oktober 2012 14:47

I den Jersmyrska villan bjöds det idag på Amerikanska plättar med banan & lönnsirap . Himmelskt goda och enkla att göra !!!

Speciellt för en sån som jag som knappt kan vända en vanlig hederlig pannkaka :0)


 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se